Veckans bön 20/2–26/2


Vårt böneämne vecka 8:

Församlingens LP- arbete har startat upp igen efter helgerna, nämligen måndagen den 9 jan. Detta är en gren i vår församlings arbete som vi gläder oss mycket åt. Ingrid som LP- föreståndare och hennes team behöver våra förböner. Vi behöver också be för LP- arbetet i stort och speciellt då det gäller ekonomin.
Tacka Gud för:
  • All välsignelse LP- arbetet medför
  • Alla som fått både andlig och fysisk mat på Lp träffarna; måndagar och fredagar
Be till Gud för:
  • Ekonomin för LP i stort
  • Ingrid och hela teamet
  • Att fler behövande människor ska hitta till LP- träffarna
  • Favör hos kommunen
”För Jag var hungrig och ni gav mig att äta. Jag var törstig och ni gav mig att dricka. Jag var främling och ni tog emot mig.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *