Veckans bön 14/5–20/5


Vårt böneämne vecka 20:

Nästa helg firar vi pingst och vi behöver be för den helgen! Svensken i allmänhet vet inte så mycket om varför vi firar pingst. Det är viktigt att människor i vår stad/ kommun får kunskap vem den Helige Ande är!
Tacka för:
  • Pingsten med allt vad det innebär
Be för:
  • Ett kraftfullt möte på pingstdagen i vår församling
  • Att människorna i vår stad/kommun ska få kunskap om den Helige Ande
  • Att den Helige Ande ska överbevisa folket om rättfärdighet, synd och dom
Apostlagärningarna 2: 1- 4
”När pingstdagen hade kommit var de alla samlade. Då kom plötsligt från himlen ett dån, som när en våldsam storm drar fram, och det fyllde hela huset där de satt. Tungor som av eld visade sig för dem och fördelade sig och satte sig på var och en av dem. Och de uppfylldes alla av den Helige Ande och började tala främmande språk, allt eftersom Anden ingav dem att tala.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *