Veckans bön 3/9–9/9


Vårt böneämne vecka 36

Gud har sagt i sitt ord att vi ska be för alla människor, för kungar och alla i ledande ställning. På så sätt berör ju också det politiska oss och på söndag den 9 september är det val i Sverige som vi bör be för.
Tacka Gud:
  • Att Gud också i fortsättningen håller sin hand över Sverige
  • Att vi har rösträtt
Be för:
  • Valet på söndag
  • Att Guds vilja och planer ska ske
  • Att valresultatet blir till fördel för kristen frihet

 

1 Timoteusbrevet 2: 1- 2
”Först av allt uppmanar jag till bön och åkallan, förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla i ledande ställning, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv, på alla sätt gudfruktigt och värdigt.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *