Veckans bön 17/9–23/9


Vårt böneämne vecka 38:

Vår församling engagerar sig i arbete för hemlösa, ensamma och alkohol-och drogberoende, bland annat genom att verka som LP-kontakt med öppet hus för sopplunch på måndagar och fika på fredagar. Vi behöver be för denna gren i vårt församlingsarbete.
Tacka för:
  • Att vi kan vara en LP kontakt
  • Alla som engagerar sig i arbetet
Be för:
  • Ingrid Lindquist föreståndare
  • Övriga teamet
  • Fler arbetare
  • Besökarna på våra LP samlingar
  • Att besökarna ska få hjälp både till ande, själ och kropp 
Jesaja 58: 6- 7
”Nej, detta är den fasta jag vill ha: Lossa orättfärdiga bojor, lös okets band, släpp de förtryckta fria, bryt sönder alla ok. Ja, dela ditt bröd åt den hungrige skaffa de fattiga och hemlösa en boning, kläd den nakne var du än ser honom och drag dig inte undan för den som är ditt kött och blod.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *