Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Gudstjänst 8/11

 • Catherine Linderholm

  Ungefär en halv miljard människor i världen är buddister. Islam beräknas vara den snabbast växande av alla religioner. I dag finns det drygt 1,5 miljarder muslimer i världen. Det finns mer än en miljard hinduer i världen, och gruppen växer. Om-tecknet är ett viktigt kännetecken för religionen – en symbol för varats helhet. Dagens drygt 2 miljarder kristna beräknas öka till nästan 3 miljarder år 2050, främst på grund av den snabba folkökningen i Afrika. Judendomen är den minsta världsreligionen. I dag finns det omkring 14 miljoner judar.
  ”Forskning & Framste”

 • Catherine Linderholm

  Tron är grunden för det vi hoppas på; den ger oss visshet om det vi inte kan se. Hebreerbrevet 11:1

  Tröst och löfte
  Var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och hjälper dig, stöder och räddar dig med min hand.
  Jesaja 41:10

 • Catherine Linderholm

  Tron är grunden för det vi hoppas på; den ger oss visshet om det vi inte kan se. Hebreerbrevet 11:1

  Tröst och löfte
  Var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och k dig, stöder och räddar dig med min hand.
  Jesaja 41:10