Veckans bön 1/5–7/5


Vårt böneämne vecka 18:

Det är dags att lyfta fram tekniken i vår församling som ju fungerar alldeles utmärkt, men som ändå behöver våra förböner och inte minst arbetet som Johan och Albin går i spetsen för nämligen Swedish Gurus Tech. Specifikt behöver vi be för lör 6 maj då Sw Gu befinnner sig i Örnsköldsvik för ännu en utbildningsdag.
Tacka för:
  • Då det gäller teknik så har Nynäshamn hamnat på kartan i kristna sammanhang
Be för:
  • Alla i kyrkan som tjänar inom tekniken
  • Speciellt Johan och Albin
  • Lör den 6 maj i Örnsköldsvik:

BESKRIVNING FÖR DAGEN I ÖRNSKÖLDSVIK:

En dag som ger dig inspiration och verktyg för det du gör i Guds rike. Det blir ljud- & ljusutbildning, nya sånger och nätverkande, ledarskapsundervisning, multimediaworkshops, Gudsmöten, fördjupning kring musik- & lovsångsledning, teknik och musik i gudstjänsten.

Tacka Herren , åkalla hans namn, gör hans gärningar kända 
bland folken!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *